MKB-kredietcoach - Wij zetten alle mogelijkheden voor een passende financiering op een rij

Wanneer groeiende of startende bedrijven op zoek zijn naar ondersteuning bij het opstellen van een ondernemingsplan, is Vizier Accountants dé partner.

Vizier Accountants functioneert als klankbord bij het realiseren van jouw ambities. Door het inzetten van de entrepreneurscan (een wetenschappelijke tool die inzichtelijk maakt hoe je als ondernemer in elkaar zit) gaan we met elkaar in gesprek over jouw droom en toekomstvisie. We luisteren, maar stellen ook zeker prikkelende vragen om erachter te komen of jouw gestelde doelen haalbaar zijn. En is dat niet het geval, dan zijn we mans genoeg om je in te laten zien dat je plannen niet realistisch zijn. Uiteraard helpen we je vervolgens bij het opstellen van doelen die daadwerkelijk behaald kunnen worden.

Een ondernemingsplan moet gericht zijn op het doel waarvoor je het nodig hebt en dat begrijpt Vizier Accountants als geen ander. Wij kijken naar de kansen en bedreigingen, maar ook naar de sterkte en zwakke punten en hoe deze samenhangen met je financiën en ondernemerskwaliteiten. Een ondernemingsplan gaat namelijk niet alleen om de onderneming. Het gaat ook over de ondernemer zelf. 

Het Business Model Canvas is een hulpmiddel om alle elementen bij elkaar in kaart te brengen. Op één A4-tje kunnen we een bedrijfsproces en toegevoegde waarden en de hierbij behorende kosten en opbrengsten samenvatten. Zo werken we stap voor stap naar een helder ondernemingsplan toe.

Financiering

Het financieren van ondernemersambities is een serieuze zaak. Wij kennen onze klanten door en door, zodat wij ze van het best mogelijke advies kunnen voorzien. Met een mooi businessplan op zak kan jouw behoefte aan kapitaal worden ingevuld. Er is namelijk genoeg mogelijk op de kapitaalmarkt. Denk daarbij niet alleen aan leningen en subsidies: doordat wij lid zijn van MKB-Kredietcoach hebben wij door middel van een landelijk netwerk snel toegang tot vele financieringsoplossingen.

Heb je interesse in een financiering of wil je meer informatie...  

Vul dan onderstaand formulier in want "samen komen we verder"

Kwaliteitskeurmerken