Onze onderneming 

“Accountancy kan anders”, was de gedachte van Peter de Wit, oprichter van Vizier Accountants. Door digitalisering van de traditionele werkzaamheden van een accountantskantoor is de samenwerking tussen de klant en de accountant steeds beter te optimaliseren. Waar de klant zijn administratie digitaal verwerkt in het boekhoudsysteem, kan de accountant indien gewenst dagelijks meekijken en de informatie zo nodig verder digitaal verwerken. Hiermee kan meer inzicht en continuïteit worden gerealiseerd.

Juist dit inzicht in de ontwikkeling van de cijfers, is de basis voor de toekomst. Jij als ondernemer bent niet meer bezig met gisteren, maar denkt juist vooruit naar morgen, volgende maand en komende jaren, waarbij je leert van de kennis die je iedere dag opdoet. Vragen als: “Kan ik mijn rekeningen op tijd betalen?”, “Betalen mijn debiteuren?” tot aan “Wat is mijn verdienmodel voor de komende jaren?” maken altijd deel uit van het ondernemen.

Samen met ons netwerk van fiscalisten en juridische adviseurs denken en handelen wij als ondernemers en kunnen wij ons inleven in jouw visie en plannen. De jarenlange ervaring die Peter de Wit heeft opgedaan als accountant en belastingaccountant, aangevuld met de gecertificeerde opleiding van MKB-kredietcoach, stellen hem in staat om jou te adviseren volgens het vent-cent-tent-principe. Anders gezegd: het in kaart brengen van de situatie van de ondernemer (met z’n familierelaties), zijn financiën en de onderneming.

Wil jij het proces van de administratie tot aan de jaarrekening en belastingaangiften ook vereenvoudigen, waardoor je tijd over hebt voor een goed gesprek met je adviseur? Dan komen we graag met je in gesprek.

Wij maken onze slogan “Samen komen we verder” echt waar.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kwaliteitskeurmerken