Ons team bestaat uit enthousiaste en gedreven medewerkers die passie hebben voor ons vak. Met deze goed geschoolde medewerkers, korte lijnen en een netwerk van specialisten om ons heen kunnen wij de service bieden van een groot kantoor.

.

Door op één van onderstaande foto's te klikken kunt u de desbetreffende persoon een e-mailbericht sturen. 

Maak kennis met:

Peter de Wit


Accountant Peter de Wit onderneemt al meer dan twintig jaar. In de zomer van 2016 richtte hij Vizier Accountants op, met de basisgedachte om ondernemers meer te kunnen bieden dan accountancy alleen.

Annemieke de Wit


Annemieke de Wit is als partner van Peter de Wit nauw betrokken bij diverse administratieve- en bedrijfsprocessen. Ze is gedreven en werkt zeer nauwkeurig en is daarom "een goede rechterhand".

Anita de Vries


Anita is per 1 februari 2019 bij ons kantoor werkzaam als zelfstandig assistent accountant. Ze verzorgt jaarrekeningen en fiscale aangiften. Ze heeft zelf contact met de klant zodat ze snel kan inspelen op bijzonderheden die op dat moment van belang zijn.

Patrick van Klaveren


Patrick is als assistent accountant per 1 november 2020 werkzaam. Hij verzorgt de financiƫle administraties en fiscale aangiften met veel plezier. Daarnaast volgt hij een HBO accountancy opleiding. Zo kan hij de theorie ook gelijk in praktijk brengen.

Marjo Deelen


Marjo heeft per 1 februari 2019 de overstap gemaakt naar Vizier Accountants. Als zelfstandig assistent accountant stelt ze met veel plezier jaarrekeningen en fiscale aangiften op. Ze heeft veel ervaring, is gedreven en werkt zeer nauwkeurig.

Debora de Vlieg


Debora de Vlieg is de adviseur binnen Vizier HR Services. Denk hierbij aan werving van nieuwe medewerkers, begeleiding bij ziekteverzuim, ontslag en reorganisaties en ondersteuning bij heel veel andere zaken waar je als ondernemer tegenaan kunt lopen.

Annette van den Berg


Accountant Annette van den Berg is per 1 maart 2021 werkzaam op het kantoor. Als sparring partner voor de ondernemer staat ze altijd klaar. Het verzorgen en bespreken van de jaarrekeningen en fiscale aangiften is haar passie.

Wil jij ons team versterken? Bekijk onze vacatures

Kwaliteitskeurmerken