Ons team bestaat uit enthousiaste en gedreven medewerkers die passie hebben voor ons vak. Met deze goed geschoolde medewerkers, korte lijnen en een netwerk van specialisten om ons heen kunnen wij de service bieden van een groot kantoor.

.

Door op één van onderstaande foto's te klikken kunt u de desbetreffende persoon een e-mailbericht sturen. 

Maak kennis met:

Peter de Wit


Accountant Peter de Wit onderneemt al meer dan twintig jaar. In de zomer van 2016 richtte hij Vizier Accountants op, met de basisgedachte om ondernemers meer te kunnen bieden dan accountancy alleen.

Annemieke de Wit


Annemieke de Wit is als partner van Peter de Wit nauw betrokken bij diverse administratieve- en bedrijfsprocessen. Ze is gedreven en werkt zeer nauwkeurig en is daarom "een goede rechterhand".

Anita de Vries


Anita is per 1 februari 2019 bij ons kantoor werkzaam als zelfstandig assistent accountant. Ze verzorgt jaarrekeningen en fiscale aangiften. Ze heeft zelf contact met de klant zodat ze snel kan inspelen op bijzonderheden die op dat moment van belang zijn.

Marian van der Louw


Marian is per 1 april 2020 werkzaam voor ons kantoor. Het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van de fiscale aangiften doet ze met veel plezier. Daarnaast vindt ze het een uitdaging om ondernemers op weg te helpen met hun administratie

Marjo Deelen


Marjo heeft per 1 februari 2019 de overstap gemaakt naar Vizier Accountants. Als zelfstandig assistent accountant stelt ze met veel plezier jaarrekeningen en fiscale aangiften op. Ze heeft veel ervaring, is gedreven en werkt zeer nauwkeurig.

Wil jij ons team versterken? Bekijk onze vacatures

Kwaliteitskeurmerken